2016-09-21 06:00

2016-09-21 06:00

Dagliga attacker oroar

SAMHÄLLE:

Blåljuspersonal attackeras dagligen, bilar bränns och det förekommer upplopp. I många invandrartäta områden kan utryckningsfordon inte ens köra in. Skottlossningar sker på öppen gata i Göteborg, Malmö och Stockholm. Gruppvåldtäkter och andra sexuella övergrepp inträffar varje vecka!

Nu måste det tas krafttag mot detta beteende. I min värld ska man uppskatta det man får, särskilt om man har flytt för sitt liv.

Orolig för barnens framtid

Blåljuspersonal attackeras dagligen, bilar bränns och det förekommer upplopp. I många invandrartäta områden kan utryckningsfordon inte ens köra in. Skottlossningar sker på öppen gata i Göteborg, Malmö och Stockholm. Gruppvåldtäkter och andra sexuella övergrepp inträffar varje vecka!

Nu måste det tas krafttag mot detta beteende. I min värld ska man uppskatta det man får, särskilt om man har flytt för sitt liv.

Orolig för barnens framtid

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.