2016-09-20 14:58

2016-09-20 14:58

Trevligare miljö behövs

KARLSTAD: För vem finns Sundsta badhus?

Badhuset hyr ut till grupper för olika aktiviteter, men hur har man tänkt när man har gjort omklädningsrummen för just grupper? Rummen är ju så små! När man ska byta om finns det ingenstans man kan lägga ifrån sig saker som badhandduk med mera under tiden man byter om. Det vore bra med en smal bänk som man kan ha för detta ändamål.

Detta är en liten förändring, som vi tyvärr inte får gehör för.

Sedan har vi problemet med tre duschar för över 30 personer, som ska duscha både före och efter badet. Självklart blir det köer, köer där man diskuterar den här frågan varje gång. Vi kan förstå att det är svårt med någon lösning på dagtid, då det är andra personer än grupper på badhuset. Men på kvällstid, när det endast är grupper som finns på badhuset, borde det gå att använda de stora omklädningsrummen, ty enligt städerskorna har de möjlighet att städa dessa rum efter klockan nio på kvällen.

Dessa problem skrämmer tyvärr bort ett flertal av badgästerna.

Badhuset kanske inte ska vara till för föreningar utan bara för egna badgäster?

Detta är frågor som vi behöver få hjälp att reda ut eftersom vi inte får något gehör för detta på badhuset; vi måste få en bättre och trevligare miljö för fler av badhusets gäster!

Trött på irritation i omklädningsrummet

Badhuset hyr ut till grupper för olika aktiviteter, men hur har man tänkt när man har gjort omklädningsrummen för just grupper? Rummen är ju så små! När man ska byta om finns det ingenstans man kan lägga ifrån sig saker som badhandduk med mera under tiden man byter om. Det vore bra med en smal bänk som man kan ha för detta ändamål.

Detta är en liten förändring, som vi tyvärr inte får gehör för.

Sedan har vi problemet med tre duschar för över 30 personer, som ska duscha både före och efter badet. Självklart blir det köer, köer där man diskuterar den här frågan varje gång. Vi kan förstå att det är svårt med någon lösning på dagtid, då det är andra personer än grupper på badhuset. Men på kvällstid, när det endast är grupper som finns på badhuset, borde det gå att använda de stora omklädningsrummen, ty enligt städerskorna har de möjlighet att städa dessa rum efter klockan nio på kvällen.

Dessa problem skrämmer tyvärr bort ett flertal av badgästerna.

Badhuset kanske inte ska vara till för föreningar utan bara för egna badgäster?

Detta är frågor som vi behöver få hjälp att reda ut eftersom vi inte får något gehör för detta på badhuset; vi måste få en bättre och trevligare miljö för fler av badhusets gäster!

Trött på irritation i omklädningsrummet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.