2016-09-20 15:55

2016-09-20 15:55

Snart börjar älgjakten igen

ONATURLIGT:

Nu är klagandet från jägare igång igen eftersom de ”bara” får skjuta drygt 3 000 oskyldiga älgar i skogen. De säger att det är viktigt för skogens skull och för trafiken på vägarna, så att olyckor undviks. Och så är det vargens fel dessutom att det finns så få älgar...

Skogen sköter sig, i Sverige finns så mycket skog att älgarna inte förstör något. Och det är väldigt naturligt att vargen tar älgar, det kallas naturens gång. Men det är inte naturligt att människor skjuter oskyldiga djur!

Gällande trafiken så borde bilförare ägna sig åt att anpassa hastigheten och titta på vägen i stället för sina mobiltelefoner medan de kör. Då kommer betydligt färre viltolyckor att inträffa.

Men alltid ska skjutgalna jägare klaga för de inte får skjuta frustrationerna av sig i skogen och supa på kvällen i skogsstugor långt hemifrån.

Människan är vidrig när hon hittar på orsaker för att få skjuta på oskyldiga!

Moa Berg

Nu är klagandet från jägare igång igen eftersom de ”bara” får skjuta drygt 3 000 oskyldiga älgar i skogen. De säger att det är viktigt för skogens skull och för trafiken på vägarna, så att olyckor undviks. Och så är det vargens fel dessutom att det finns så få älgar...

Skogen sköter sig, i Sverige finns så mycket skog att älgarna inte förstör något. Och det är väldigt naturligt att vargen tar älgar, det kallas naturens gång. Men det är inte naturligt att människor skjuter oskyldiga djur!

Gällande trafiken så borde bilförare ägna sig åt att anpassa hastigheten och titta på vägen i stället för sina mobiltelefoner medan de kör. Då kommer betydligt färre viltolyckor att inträffa.

Men alltid ska skjutgalna jägare klaga för de inte får skjuta frustrationerna av sig i skogen och supa på kvällen i skogsstugor långt hemifrån.

Människan är vidrig när hon hittar på orsaker för att få skjuta på oskyldiga!

Moa Berg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.