2016-09-20 09:22

2016-09-20 09:22

Gammalt inslag nu borttaget

BUSS-TV/WAKEBOARD:

Svar till signaturen Puss och kram (nwt.se 15/5):

Vi kan bara beklaga att nyhetsinslaget med wakeboard genom Moskva har legat ute för länge på Buss-tv. Normalt tas nyhetsinslag bort automatiskt. Vår systemleverantör har nu identifierat och rättat till det tekniska fel som orsakade att inslaget fortsatte visas under så lång tid.

Robert Sahlberg,

Affärsutvecklingsansvarig Karlstadsbuss

Svar till signaturen Puss och kram (nwt.se 15/5):

Vi kan bara beklaga att nyhetsinslaget med wakeboard genom Moskva har legat ute för länge på Buss-tv. Normalt tas nyhetsinslag bort automatiskt. Vår systemleverantör har nu identifierat och rättat till det tekniska fel som orsakade att inslaget fortsatte visas under så lång tid.

Robert Sahlberg,

Affärsutvecklingsansvarig Karlstadsbuss

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.