2016-09-15 16:14

2016-09-15 16:14

Personalen är trevlig och omtänksam

SJUKVÅRD:

Man läser mycket om sjukvården i Värmland och att allt är så dåligt. Med denna insändare vill jag uttrycka min tacksamhet för det arbete som de som jobbar med patienterna utför.

Nyligen åkte jag in till operationscentrum i Karlstad för att byta ut mina utslitna höfter. Jag blev redan där mött av personal som var så trevlig och omtänksam, innan jag rullades in till operationssalen för att där återigen mötas av en personal som gjorde sitt yttersta för mig och min skull. När operationen var över och jag vaknade upp så var den personalen på uppvaket också något utöver det vanliga. Senare flyttades jag till en avdelning och även där så blev jag omhändertagen med stor kärlek och omtanke.

Jag hyser den största respekt för alla inom vården som jag fick träffa under vecka 36. Utan er och era kolleger skulle det inte vara möjligt att bedriva en sådan verksamhet. Sträck på er och var stolta över det arbete ni utför!

Jan

Man läser mycket om sjukvården i Värmland och att allt är så dåligt. Med denna insändare vill jag uttrycka min tacksamhet för det arbete som de som jobbar med patienterna utför.

Nyligen åkte jag in till operationscentrum i Karlstad för att byta ut mina utslitna höfter. Jag blev redan där mött av personal som var så trevlig och omtänksam, innan jag rullades in till operationssalen för att där återigen mötas av en personal som gjorde sitt yttersta för mig och min skull. När operationen var över och jag vaknade upp så var den personalen på uppvaket också något utöver det vanliga. Senare flyttades jag till en avdelning och även där så blev jag omhändertagen med stor kärlek och omtanke.

Jag hyser den största respekt för alla inom vården som jag fick träffa under vecka 36. Utan er och era kolleger skulle det inte vara möjligt att bedriva en sådan verksamhet. Sträck på er och var stolta över det arbete ni utför!

Jan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.