2016-09-15 09:34

2016-09-15 09:34

Gamla, tjatiga tv-inslag irriterar

KARLSTADSBUSS:

”Man åker wakeboard genom översvämmat Moskva”... Jag har blivit väldigt trött och irriterad av att se denna ”nyhet” på Karlstadsbussarnas tv, den har visas i över tre veckor! Är den som vanligtvis sköter buss-tv:n på semester, eller? Vad det än är så tycker jag att Karlstadsbuss ska ta bort inslaget, för det är ingen nyhet längre och det var aldrig en nyhet av större vikt. Ersätt det med nyheter som faktiskt är aktuella eller visa nån video med en kattunge eller en hundvalp, för nästan alla älskar kattungar och hundvalpar.

Puss och kram

”Man åker wakeboard genom översvämmat Moskva”... Jag har blivit väldigt trött och irriterad av att se denna ”nyhet” på Karlstadsbussarnas tv, den har visas i över tre veckor! Är den som vanligtvis sköter buss-tv:n på semester, eller? Vad det än är så tycker jag att Karlstadsbuss ska ta bort inslaget, för det är ingen nyhet längre och det var aldrig en nyhet av större vikt. Ersätt det med nyheter som faktiskt är aktuella eller visa nån video med en kattunge eller en hundvalp, för nästan alla älskar kattungar och hundvalpar.

Puss och kram

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.