2016-09-15 15:20

2016-09-15 15:20

Bussen stannade inte vid hållplatsen

VÄRMLANDSTRAFIK:

Tack så mycket, Värmlandstrafik, för att vi inte kom med bussen hem från Karlstad till Grums. Vi stod och väntade på Drottninggatan onsdag 14/9 för att ta 22.55-bussen, men tydligen behöver chauffören inte mer än stanna till och sedan dra vidare – utan att öppna dörrarna för att se om någon vill åka med... Att banka på rutan hjälpte inte heller. Så det fick bli taxi hem i stället.

Kjell Å Söderberg

Tack så mycket, Värmlandstrafik, för att vi inte kom med bussen hem från Karlstad till Grums. Vi stod och väntade på Drottninggatan onsdag 14/9 för att ta 22.55-bussen, men tydligen behöver chauffören inte mer än stanna till och sedan dra vidare – utan att öppna dörrarna för att se om någon vill åka med... Att banka på rutan hjälpte inte heller. Så det fick bli taxi hem i stället.

Kjell Å Söderberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.