2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Funderingar om fibrer

TEKNIK:

Jag undrar hur länge man kan råka ut för att bli utan tv, internet och telefon om fibrerna i nätet skulle bli avgrävda eller på annat sätt sluta att fungera. Jag har läst om folk som blivit utan kommunikationer i flera veckor! På kundtjänst får man inga svar tyvärr.

Blivande kund?

Jag undrar hur länge man kan råka ut för att bli utan tv, internet och telefon om fibrerna i nätet skulle bli avgrävda eller på annat sätt sluta att fungera. Jag har läst om folk som blivit utan kommunikationer i flera veckor! På kundtjänst får man inga svar tyvärr.

Blivande kund?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.