2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Faktisk kostnad gäller

P-AVGIFT:

Svar till Jan Johansson (NWT 7/9):

När man väljer kortbetalning på parkeringen vid Centralsjukhuset i Karlstad reserveras alltid ett belopp om 20 kronor vid påbörjad parkering. När parkeringen är avslutad får man reda på den faktiska kostnaden, och om den är mindre än det reserverade beloppet sker en återbetalning inom två–tre dagar.

Då din parkering kostade 7 kronor borde du alltså nu ha fått tillbaka 13 kronor.

Annette Andersson

Fastighetschef

Svar till Jan Johansson (NWT 7/9):

När man väljer kortbetalning på parkeringen vid Centralsjukhuset i Karlstad reserveras alltid ett belopp om 20 kronor vid påbörjad parkering. När parkeringen är avslutad får man reda på den faktiska kostnaden, och om den är mindre än det reserverade beloppet sker en återbetalning inom två–tre dagar.

Då din parkering kostade 7 kronor borde du alltså nu ha fått tillbaka 13 kronor.

Annette Andersson

Fastighetschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.