2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Den nya cykelrampen är både dyr och onödig

KARLSTAD: Borgmästarbron

Hur kan man lägga ner miljontals kronor på att ersätta en redan befintlig och väl fungerande cykelramp i anslutning till Borgmästarbron i Karlstad, bara för att tjäna något hundratal meter? Vem eller vilka inom kommunen är det som har haft spenderbyxorna på sig den här gången?

Till råga på allt så blir ju en del av gatukonsten på cykelbanan raderad också, så då måste väl konstnären komma hit igen och tjäna några hundra tusen för att återställa ordningen – och ytterigare pengar försvinner...

Cyklisten

Hur kan man lägga ner miljontals kronor på att ersätta en redan befintlig och väl fungerande cykelramp i anslutning till Borgmästarbron i Karlstad, bara för att tjäna något hundratal meter? Vem eller vilka inom kommunen är det som har haft spenderbyxorna på sig den här gången?

Till råga på allt så blir ju en del av gatukonsten på cykelbanan raderad också, så då måste väl konstnären komma hit igen och tjäna några hundra tusen för att återställa ordningen – och ytterigare pengar försvinner...

Cyklisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.