2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Svealandsregionen är ett naturligt val för framtiden

VÄRMLAND: Kronan bland Svea rikes länder...

Om vi fortfarande ska kunna sjunga Värmlandsvisan på rätt sätt måste Värmland ingå i Svealandsregionen! Hur ska vi annars kunna vara dess krona...?

Skämt åsido: jag gillar Göteborg och göteborgare och åker gärna dit och lyssnar till deras humor; vi värmlänningar passar bra ihop med dem. Men nu handlar det om något annat och då kan vi konstatera att Värmland ligger mittemellan två av Nordens huvudstäder, Stockholm och Oslo. Det är en linje som kan utvecklas väldigt mycket mer om alla andra län som ligger längs samma linje jobbar tillsammans. Därför anser jag att vi ska tillhöra Svealandsregionen.

Göteborg får vi besöka ändå, hoppas jag.

Svealändare

Om vi fortfarande ska kunna sjunga Värmlandsvisan på rätt sätt måste Värmland ingå i Svealandsregionen! Hur ska vi annars kunna vara dess krona...?

Skämt åsido: jag gillar Göteborg och göteborgare och åker gärna dit och lyssnar till deras humor; vi värmlänningar passar bra ihop med dem. Men nu handlar det om något annat och då kan vi konstatera att Värmland ligger mittemellan två av Nordens huvudstäder, Stockholm och Oslo. Det är en linje som kan utvecklas väldigt mycket mer om alla andra län som ligger längs samma linje jobbar tillsammans. Därför anser jag att vi ska tillhöra Svealandsregionen.

Göteborg får vi besöka ändå, hoppas jag.

Svealändare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.