2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

MP är ett storstadsparti

POLITIK:

Vargkramare, risk för straffskatt på 26 kronor per mil för landsbygdens transporter och motarbetande av att ungdomar tar körkort... Det finns ett mönster: Miljöpartiet ser helst att vi alla bor i stora städer.

Eller hur?

Vargkramare, risk för straffskatt på 26 kronor per mil för landsbygdens transporter och motarbetande av att ungdomar tar körkort... Det finns ett mönster: Miljöpartiet ser helst att vi alla bor i stora städer.

Eller hur?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.