2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Möss och människor

LÄNSMUSEET:

Värmlands museum uppger sig ha har fler än 200 000 besökare per år. Jag är skeptisk till siffran och har länge bett ansvariga att redovisa besöksantalet för respektive anläggning – utan att få något svar.

Men kanske att det mystiskt stora besöksantalet beror på möss... Mössen springer runt i lokalen och påverkar räkneverket; därav den höga siffran, som annars skulle kräva en busslast i timmen åtta timmar per dag på årets alla dagar!

Bengt Winner

Tyckolog

Värmlands museum uppger sig ha har fler än 200 000 besökare per år. Jag är skeptisk till siffran och har länge bett ansvariga att redovisa besöksantalet för respektive anläggning – utan att få något svar.

Men kanske att det mystiskt stora besöksantalet beror på möss... Mössen springer runt i lokalen och påverkar räkneverket; därav den höga siffran, som annars skulle kräva en busslast i timmen åtta timmar per dag på årets alla dagar!

Bengt Winner

Tyckolog

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.