2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Lång väntetid för svår ångest

PSYKVÅRD:

Svar till signaturen Krlsn (NWT 8/9):

Du har så rätt! Jag ringde öppenmottagningen, eftersom jag bollats dit från min vårdcentral, och bad om en tid för min svåra ångest. ”Då får du räkna med minst två månader, men jag skriver här att du gråter”... Hon tyckte absolut att vårdcentralen skulle hjälpa mej. Jösses, vad gör man?

Vi som har psykisk ohälsa vill också kunna känna trygghet, bli mottagna med respekt och få känna hopp!

Gå i våra skor en vecka, så ändrar ni er. Ni kan ana smärta vid ett brutet ben, men ångest är för vissa av er bara fånigheter, nånting påhittat. Man känner sig så kränkt!

Tina

Svar till signaturen Krlsn (NWT 8/9):

Du har så rätt! Jag ringde öppenmottagningen, eftersom jag bollats dit från min vårdcentral, och bad om en tid för min svåra ångest. ”Då får du räkna med minst två månader, men jag skriver här att du gråter”... Hon tyckte absolut att vårdcentralen skulle hjälpa mej. Jösses, vad gör man?

Vi som har psykisk ohälsa vill också kunna känna trygghet, bli mottagna med respekt och få känna hopp!

Gå i våra skor en vecka, så ändrar ni er. Ni kan ana smärta vid ett brutet ben, men ångest är för vissa av er bara fånigheter, nånting påhittat. Man känner sig så kränkt!

Tina

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.