2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Högtflygande politikerplaner

KILS KOMMUN: Ska Viksta by utvecklas till en pärla eller en spökstad?

Kommer Viksta by att bli ett spökområde där gatljusen lyser om natten för de vilda djuren, eller blir det ett en pärla för Kilsborna?

Försäljningen av villatomterna verkar gå trögt och radhus- eller parhustomterna är tydligen ännu mindre attraktiva. Var är det tänkt att hyresgästerna ska komma ifrån? Och om nu så många hustomter är osålda, hur ska då de två höghusen kunna fyllas med hyresgäster?

Detta är högtflygande planer eller politiker som saknar verklighetsförankring! Var är kunderna? Intresseanmälningarna till höghusen ligger konstant på 35. Hur pass uppdaterad är den listan? Tyvärr är den hemlig. Av vilken anledning, kan man undra...

Politikerna har lovat att projekteringen av Viksta by inte kommer att belasta kommuninvånarna. ”Det har vi lagt in i tomtpriset.” Men om tomterna inte blir sålda och om ingen vill bo i höghusen, vem ska då betala? Jo, skattebetalarna i Kils kommun.

Reagera och säg er mening, gott folk, så att vi får stopp på höghusbyggandet! Vi behöver skattepengarna till bättre saker!

Kilsbo

Kommer Viksta by att bli ett spökområde där gatljusen lyser om natten för de vilda djuren, eller blir det ett en pärla för Kilsborna?

Försäljningen av villatomterna verkar gå trögt och radhus- eller parhustomterna är tydligen ännu mindre attraktiva. Var är det tänkt att hyresgästerna ska komma ifrån? Och om nu så många hustomter är osålda, hur ska då de två höghusen kunna fyllas med hyresgäster?

Detta är högtflygande planer eller politiker som saknar verklighetsförankring! Var är kunderna? Intresseanmälningarna till höghusen ligger konstant på 35. Hur pass uppdaterad är den listan? Tyvärr är den hemlig. Av vilken anledning, kan man undra...

Politikerna har lovat att projekteringen av Viksta by inte kommer att belasta kommuninvånarna. ”Det har vi lagt in i tomtpriset.” Men om tomterna inte blir sålda och om ingen vill bo i höghusen, vem ska då betala? Jo, skattebetalarna i Kils kommun.

Reagera och säg er mening, gott folk, så att vi får stopp på höghusbyggandet! Vi behöver skattepengarna till bättre saker!

Kilsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.