2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Bra satsning på Västra Tye

HAMMARÖ:

Som sommarstugegranne på Västra Tye måste jag berätta att det man läser i tidningarna om alla protester inte är en åsikt som delas av alla. Vi tycker att det kommer bli jättebra om det kommer fler grannar och barn till området. Vi vill att Hammarö ska vara attraktivt så att fler vill flytta hit. Att kommunen bygger en belyst gång- och cykelväg är efterlängtat.

Det är flera som, likt oss, skrev på protestlistorna men som egentligen bara gjorde det för grannsämjans skull. Det kommer att bli jättebra när allt är klart.

Att moderaterna ställer sig mot en utbyggnad är konstigt, men de bor väl själva på Tye...

Positiva

Som sommarstugegranne på Västra Tye måste jag berätta att det man läser i tidningarna om alla protester inte är en åsikt som delas av alla. Vi tycker att det kommer bli jättebra om det kommer fler grannar och barn till området. Vi vill att Hammarö ska vara attraktivt så att fler vill flytta hit. Att kommunen bygger en belyst gång- och cykelväg är efterlängtat.

Det är flera som, likt oss, skrev på protestlistorna men som egentligen bara gjorde det för grannsämjans skull. Det kommer att bli jättebra när allt är klart.

Att moderaterna ställer sig mot en utbyggnad är konstigt, men de bor väl själva på Tye...

Positiva

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.