2016-09-08 06:00

2016-09-08 06:00

Blir inte tagen på allvar

PSYKVÅRD:

Psykiatrivården i Värmland är under all kritik. Jag har helt tappat allt förtroende för den.

Jag hade för mig att självmordsförsök inom psykiatrivården togs på fullt allvar och bemöttes med respekt och förståelse. Men jag hade tydligen fått den ”lilla detaljen” om bakfoten – det blev jag varse för ett par månader sedan...

Akutpsykiatrin hänvisar till psykiatriska öppenvården och vice versa. Patienterna bollas fram och tillbaka och ingen vill ta sitt ansvar. Jag vet att väntetider och långa köer är ett problem och jag har försökt att ha överseende med detta – fram till nu.

Mitt tålamod är slut. Vad är det som ska till för att man ska bli tagen på allvar?

Krlsn

Psykiatrivården i Värmland är under all kritik. Jag har helt tappat allt förtroende för den.

Jag hade för mig att självmordsförsök inom psykiatrivården togs på fullt allvar och bemöttes med respekt och förståelse. Men jag hade tydligen fått den ”lilla detaljen” om bakfoten – det blev jag varse för ett par månader sedan...

Akutpsykiatrin hänvisar till psykiatriska öppenvården och vice versa. Patienterna bollas fram och tillbaka och ingen vill ta sitt ansvar. Jag vet att väntetider och långa köer är ett problem och jag har försökt att ha överseende med detta – fram till nu.

Mitt tålamod är slut. Vad är det som ska till för att man ska bli tagen på allvar?

Krlsn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.