2016-09-07 08:48

2016-09-07 08:48

Nöjd med vårdcentralen

NÄSPROBLEM:

Häromkvällen roade sig vår åttaåriga dotter med att ”skjuta” pärlor ur näsan. Det ville sig inte bättre än att en pärla fastnade långt inne i näsan. Efter många misslyckade försök att få ut den ringde vi 1177 och kom fram till en hjälpsam, trevlig sjuksköterska som på någon minut ordnade en tid på Gripens jourmottagning i Karlstad en halvtimme senare. Min man och dotter kom in nästan direkt och fick träffa en trevlig sjuksköterska och en lika trevlig läkare. Efter lite trixande och sugande kom så pärlan ut. Dottern kom hem med en fjärilsring och en studsboll, glad och nöjd. Fantastisk service från början till slut, sjukvård när den är som bäst!

Miriams mamma

Häromkvällen roade sig vår åttaåriga dotter med att ”skjuta” pärlor ur näsan. Det ville sig inte bättre än att en pärla fastnade långt inne i näsan. Efter många misslyckade försök att få ut den ringde vi 1177 och kom fram till en hjälpsam, trevlig sjuksköterska som på någon minut ordnade en tid på Gripens jourmottagning i Karlstad en halvtimme senare. Min man och dotter kom in nästan direkt och fick träffa en trevlig sjuksköterska och en lika trevlig läkare. Efter lite trixande och sugande kom så pärlan ut. Dottern kom hem med en fjärilsring och en studsboll, glad och nöjd. Fantastisk service från början till slut, sjukvård när den är som bäst!

Miriams mamma

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.