2016-09-07 06:00

2016-09-07 06:00

För hög avgift på parkering

KARLSTAD:

Jag parkerade min bil vid nya klarälvsentrén då jag skulle besöka Centralsjukhuset. När jag checkade jag ut skulle jag betala 7 kronor men på mitt Visakort drogs 20! Inga stora pengar, men är man som jag där varje dag så blir det en slant... Det tycker jag att ansvariga ska kolla upp!

Jan Johansson

Jag parkerade min bil vid nya klarälvsentrén då jag skulle besöka Centralsjukhuset. När jag checkade jag ut skulle jag betala 7 kronor men på mitt Visakort drogs 20! Inga stora pengar, men är man som jag där varje dag så blir det en slant... Det tycker jag att ansvariga ska kolla upp!

Jan Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.