2016-09-07 06:00

2016-09-07 06:00

Fin toalett på Udden

KARLSTAD:

För någon tid sedan ondgjorde vi oss över bristen på toaletter på Sandgrundsudden i Karlstad. Nu har udden försetts med en extremt fin toalett och för detta är vi alla andra besökare mycket tacksamma!

Nu slipper ormbunkar och strandområden bevattnas med annat än naturens eget fluidum...

U & C

För någon tid sedan ondgjorde vi oss över bristen på toaletter på Sandgrundsudden i Karlstad. Nu har udden försetts med en extremt fin toalett och för detta är vi alla andra besökare mycket tacksamma!

Nu slipper ormbunkar och strandområden bevattnas med annat än naturens eget fluidum...

U & C

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.