2016-09-07 06:00

2016-09-07 06:00

En pensionär ger svar på tal

GRÖTMYNDIGHET:

Svar till Karin Falk (NWT 3/9):

Jag har varit borta från politiken i sex år, så min grötmyndighet slipper du! Numer är det bara min familj som drabbas av min grötmyndighet...

Ett råd: om du inte är med i något politiskt parti så bli medlem, då kan du påverka det politiska skeendet och jobba för det du tror på.

Tommy Ternemar

Pensionär sedan sex år

Svar till Karin Falk (NWT 3/9):

Jag har varit borta från politiken i sex år, så min grötmyndighet slipper du! Numer är det bara min familj som drabbas av min grötmyndighet...

Ett råd: om du inte är med i något politiskt parti så bli medlem, då kan du påverka det politiska skeendet och jobba för det du tror på.

Tommy Ternemar

Pensionär sedan sex år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.