2016-08-11 11:35

2016-08-11 11:35

Satsa inte på hundrastgård

Karlstad:

Jag håller med signaturen Ulf!

Många skaffar sig en hund för att få sällskap och för att komma ut och kanske springa eller framför allt för att promenera. Varför ska vi då ha dessa hundrastgårdar? De är helt omotiverade. Använd kommunens pengar till något bättre.

Kq

 

Många skaffar sig en hund för att få sällskap och för att komma ut och kanske springa eller framför allt för att promenera. Varför ska vi då ha dessa hundrastgårdar? De är helt omotiverade. Använd kommunens pengar till något bättre.

Kq

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.