2016-08-11 06:00

2016-08-11 06:00

"Nu är jag förbannad"

OS

Nu är jag förbannad på TV3 som sänder från Rio. Många orkar inte vara uppe till kl. 03.00 då de flesta tävlingar börjar. Då sänder TV3 ett sammandrag kl. 08.00. Denna morgon väntade jag på att se ett sammandrag från handbollen, Sverige mot Egypten. Vad händer? Jo, tv-studion talar om hur matchen gick ” Sverige förlorade med ett mål ” Idiotiskt att tala om resultatet, och sedan visa ett sammandrag. Detta gör TV3 varje morgon. Att först berätta resultat, sedan visa tävlingarna. Vilket hundratusentals tittare blir besvikna och förbannade på. Det var lika bra att gå och lägga sig igen.

Tommy XII

Nu är jag förbannad på TV3 som sänder från Rio. Många orkar inte vara uppe till kl. 03.00 då de flesta tävlingar börjar. Då sänder TV3 ett sammandrag kl. 08.00. Denna morgon väntade jag på att se ett sammandrag från handbollen, Sverige mot Egypten. Vad händer? Jo, tv-studion talar om hur matchen gick ” Sverige förlorade med ett mål ” Idiotiskt att tala om resultatet, och sedan visa ett sammandrag. Detta gör TV3 varje morgon. Att först berätta resultat, sedan visa tävlingarna. Vilket hundratusentals tittare blir besvikna och förbannade på. Det var lika bra att gå och lägga sig igen.

Tommy XII

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.