2016-08-11 11:33

2016-08-11 11:35

Hundrastplats kan inte vara dyr

INSÄNDARE

Att ordna några hundrastplatser kan inte vara en så dyrt.

Ett stängsel och en latrin för bajspåsar har Karlstad kommun råd med. Säljer man av byggnader för halva värdet och sätter sig i situationer att behöva betala vite på flera hundra tusen kronor så borde man kunna fixa detta.

Till dig som tycker man i stället ska gå ut i skog och mark med hundarna så vill jag säga att det är något jag för min del gör varje dag. Dock får man inte ha hunden lös där så rastgårdar är till för att de ska få springa lösa och leka med andra hundar.

Jag lämnar snart min villa med trädgård och flyttar till staden där man vill ha 100 000 invånare och då förväntar jag mig att man även tillmötesgår oss som har hund. Betalar gärna en årlig summa för detta ändamål om jag vet att det öronmärks för våra fyrbenta vänner.

Matte

 

Ett stängsel och en latrin för bajspåsar har Karlstad kommun råd med. Säljer man av byggnader för halva värdet och sätter sig i situationer att behöva betala vite på flera hundra tusen kronor så borde man kunna fixa detta.

Till dig som tycker man i stället ska gå ut i skog och mark med hundarna så vill jag säga att det är något jag för min del gör varje dag. Dock får man inte ha hunden lös där så rastgårdar är till för att de ska få springa lösa och leka med andra hundar.

Jag lämnar snart min villa med trädgård och flyttar till staden där man vill ha 100 000 invånare och då förväntar jag mig att man även tillmötesgår oss som har hund. Betalar gärna en årlig summa för detta ändamål om jag vet att det öronmärks för våra fyrbenta vänner.

Matte

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.