2016-08-10 06:00

2016-08-10 06:00

Satsa inte på rastgårdar

Hundar:

Jag läser om hundrastgårdar. Kommunen kan väl inte lägga pengar på rastgårdar för hundar. Det är bara löjligt. Om man har hund kan man väl gå ut i skog och mark. Det är väl det som man har en hund till – för att komma ut. Kan man inte det så behöver man väl inte skaffa sig hund. Pengar behövs till äldreomsorg, skola och andra verksamheter. Att skaffa hund är frivilligt. Att bli gammal är ett måste.

Ulf

Jag läser om hundrastgårdar. Kommunen kan väl inte lägga pengar på rastgårdar för hundar. Det är bara löjligt. Om man har hund kan man väl gå ut i skog och mark. Det är väl det som man har en hund till – för att komma ut. Kan man inte det så behöver man väl inte skaffa sig hund. Pengar behövs till äldreomsorg, skola och andra verksamheter. Att skaffa hund är frivilligt. Att bli gammal är ett måste.

Ulf

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.