2016-08-10 12:08

2016-08-10 12:08

Det var också en rökstuga

Ritamäki

Jag läste det stora reportaget om finngården Ritamäki i NWT. Jag passerade gården samma dag på vår tur på Sjutorpsleden och kom ned till denna vackra gård kl 1. Det är låst och tillbommat, det enda vi såg vid de båda ingångarna var två stora fat med cigarettfimpar! Då förstod vi varför det kallas för äkta och genuin rökstuga. Det är här de som driver stället sitter och insuper den rena luft som finns däruppe! Härligt!

En som gått Sjutorpsleden

Jag läste det stora reportaget om finngården Ritamäki i NWT. Jag passerade gården samma dag på vår tur på Sjutorpsleden och kom ned till denna vackra gård kl 1. Det är låst och tillbommat, det enda vi såg vid de båda ingångarna var två stora fat med cigarettfimpar! Då förstod vi varför det kallas för äkta och genuin rökstuga. Det är här de som driver stället sitter och insuper den rena luft som finns däruppe! Härligt!

En som gått Sjutorpsleden

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.