2016-08-08 06:00

2016-08-08 16:43

Varför spela högt mitt i stan?

Svar till signaturen Bosse (NWT 3/8)

Att åka bil och spela musik skapar framtida möjligheter, skriver du, men varför det måste ske just där folk bor och försöker sova?

Man behöver inte alls ha fönstret öppet för att bli störd av härjningarna. Och en småbarnfamilj har kanske inte råd att köpa luftkonditionering, inte heller alla lågavlönade och pensionärer.

Om alla drabbade skulle behöva flytta blev det ganska tomt i centrum och i andra delar av stan. Dina råd är kränkande, oförståndiga och orealistiska. Man har rätt att få vara i fred i sitt hem. Empatilösa och ouppfostrade individer har ingen rätt att invadera människors privatliv, inte ens om de har hur roligt som helst!

Hans-Tommy Berg

Karlstad

Man behöver inte alls ha fönstret öppet för att bli störd av härjningarna. Och en småbarnfamilj har kanske inte råd att köpa luftkonditionering, inte heller alla lågavlönade och pensionärer.

Om alla drabbade skulle behöva flytta blev det ganska tomt i centrum och i andra delar av stan. Dina råd är kränkande, oförståndiga och orealistiska. Man har rätt att få vara i fred i sitt hem. Empatilösa och ouppfostrade individer har ingen rätt att invadera människors privatliv, inte ens om de har hur roligt som helst!

Hans-Tommy Berg

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.