2016-08-05 06:00

2016-08-05 06:00

Nycklarna var på drift

HEMTJÄNSTEN:

Det är väl gott och väl att polisen lyckades fånga en drogpåverkad cykeltjuv (NWT 30/7), men vad händer med den hemtjänstpersonal som lämnade hela nyckelknippan till brukarbostäder kvar ute på cykeln?

Orolig brukare

Det är väl gott och väl att polisen lyckades fånga en drogpåverkad cykeltjuv (NWT 30/7), men vad händer med den hemtjänstpersonal som lämnade hela nyckelknippan till brukarbostäder kvar ute på cykeln?

Orolig brukare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.