2016-08-04 06:00

2016-08-04 06:00

Politikerna vill nog bara röstfiska

MOSKÉBYGGE:

Det har diskuterats mycket om, och kommit mycket kritik mot, en moské i Karlstad. Nu känns det som det är i moskéer som terrorismen växer fram. Alla håller säkert inte med, men risken är uppenbar att så är fallet.

Har då flyktingarna råd med detta bygge behöver de inte ersättning från svenska folket för sitt uppehälle, och pengar får absolut inte komma från något annat arabland för att muslimifera Sverige.

I min ungdom lärde vi oss att man tar seden dit man kommer, men detta gäller tydligen inte muslimer. Varför vill då Karlstads politiker tillåta ett sådant bygge? Jo, med all säkerhet tror de att de ska få röster av dessa grupper. Vad kan då motståndare till ett moskébygge göra? Jo, klargöra för politikerna att de aldrig mer kommer att rösta på ett parti som låter ett sådant bygge komma till stånd.

Motståndare till moské

Det har diskuterats mycket om, och kommit mycket kritik mot, en moské i Karlstad. Nu känns det som det är i moskéer som terrorismen växer fram. Alla håller säkert inte med, men risken är uppenbar att så är fallet.

Har då flyktingarna råd med detta bygge behöver de inte ersättning från svenska folket för sitt uppehälle, och pengar får absolut inte komma från något annat arabland för att muslimifera Sverige.

I min ungdom lärde vi oss att man tar seden dit man kommer, men detta gäller tydligen inte muslimer. Varför vill då Karlstads politiker tillåta ett sådant bygge? Jo, med all säkerhet tror de att de ska få röster av dessa grupper. Vad kan då motståndare till ett moskébygge göra? Jo, klargöra för politikerna att de aldrig mer kommer att rösta på ett parti som låter ett sådant bygge komma till stånd.

Motståndare till moské

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.