2016-08-04 06:00

2016-08-04 06:00

De unga tar sig fräcka friheter

STÖRNINGAR:

Svar till Hans-Tommy Berg (NWT 1/8):

Jag håller med dig, den yngre generationen tar sig ofta alla möjliga friheter och fräckheter att göra som de vill – överallt och i olika sammanhang!

Till vårt bostadskvarter fick vi en yngre person, som ställde allt på sin kant för oss: hundskall, barngråt, snickrande på sena kvällar med mera. Då husen är mycket lyhörda blev vår tillvaro helt förändrad, och från störjouren blir det ofta kalla handen. Vi känner oss utfrysta!

Plågad hyresgäst

Svar till Hans-Tommy Berg (NWT 1/8):

Jag håller med dig, den yngre generationen tar sig ofta alla möjliga friheter och fräckheter att göra som de vill – överallt och i olika sammanhang!

Till vårt bostadskvarter fick vi en yngre person, som ställde allt på sin kant för oss: hundskall, barngråt, snickrande på sena kvällar med mera. Då husen är mycket lyhörda blev vår tillvaro helt förändrad, och från störjouren blir det ofta kalla handen. Vi känner oss utfrysta!

Plågad hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.