2016-08-03 06:00

2016-08-03 06:00

Tuve Skånberg borde skämmas!

KRITIK:

Apropå Tuve Skånbergs (KD) kritik mot partiledare Ebba Busch Thors deltagande i Prideparaden, finns ju bara ett att säga: Skäms, Tuve! Ingen sann kristen dömer ut andra människor på grund av deras sexuella läggning. KD borde vakna upp och rensa bort sina stenåldersåsikter!

Birgitta

Apropå Tuve Skånbergs (KD) kritik mot partiledare Ebba Busch Thors deltagande i Prideparaden, finns ju bara ett att säga: Skäms, Tuve! Ingen sann kristen dömer ut andra människor på grund av deras sexuella läggning. KD borde vakna upp och rensa bort sina stenåldersåsikter!

Birgitta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.