2016-08-03 06:00

2016-08-03 06:00

Sexvanor kontra terrorism

MILJONSATSNING:

Nu har regeringen gett Folkhälsomyndigheten i uppdrag att fram till juni 2019 undersöka svenska folkets sexvanor.

Hur många miljoner kronor kostar inte detta...?

Enligt min mening borde regeringen i stället ge alla dessa miljoner till Säkerhetspolisen i syfte att kartlägga och förebygga riskerna för terrordåd i Sverige. Det kan rädda många från att mista livet eller lemlästas.

Leif Wångstedt

Nu har regeringen gett Folkhälsomyndigheten i uppdrag att fram till juni 2019 undersöka svenska folkets sexvanor.

Hur många miljoner kronor kostar inte detta...?

Enligt min mening borde regeringen i stället ge alla dessa miljoner till Säkerhetspolisen i syfte att kartlägga och förebygga riskerna för terrordåd i Sverige. Det kan rädda många från att mista livet eller lemlästas.

Leif Wångstedt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.