2016-08-03 06:00

2016-08-03 06:00

Att åka bil och spela musik skapar framtida möjligheter

KARLSTAD: Många kan enkelt bli lyckosamma företagare

Jag läser med lätt frustration om klagomålen på buslivet i Karlstad till följd av att ungdomar vill ha roligt och träffa sina kompisar – åka bil, spela musik och skratta tillsammans, vara en grupp som skapar nya kontakter och möjligheter; för ingen glömmer en kompis som man har mött ofta och tyckt om.

De växer upp och blir vuxna. Många kan nu enkelt, på grund av de kontakter de skapade i glädje, bli lyckosamma företagare. Men många med mig vet att har man fönstret öppet som boende i centrum under varma sommarkvällar, så blir ljudet från glada ungdomar jobbigt.

Mitt råd: stäng fönstren, skaffa luftkonditionering eller flytta!

Bosse

Jag läser med lätt frustration om klagomålen på buslivet i Karlstad till följd av att ungdomar vill ha roligt och träffa sina kompisar – åka bil, spela musik och skratta tillsammans, vara en grupp som skapar nya kontakter och möjligheter; för ingen glömmer en kompis som man har mött ofta och tyckt om.

De växer upp och blir vuxna. Många kan nu enkelt, på grund av de kontakter de skapade i glädje, bli lyckosamma företagare. Men många med mig vet att har man fönstret öppet som boende i centrum under varma sommarkvällar, så blir ljudet från glada ungdomar jobbigt.

Mitt råd: stäng fönstren, skaffa luftkonditionering eller flytta!

Bosse

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.