2016-08-02 06:00

2016-08-08 16:49

Tack Karlstad för denna semestern

INSÄNDARE

Nu har vi återigen avverkat en semester i Karlstad, och det har varit lika underbart som alla tidigare år!

Min fru och jag har även besökt det stora möbelvaruhuset Ikea några gånger under semestern, och vi både vill och hoppas att ledningen och den ordinarie personalen där inser vilka guldgruvor som har anlitats för att sköta om städningen av varuhuset, så att dess får välförtjänt uppskattning.

Städningen sköts av Samhall, som åtminstone tidigare har haft lite av en ful stämpel på sig, men nu tycker vi att det är dags att den tas bort!

En vacker dag kan vem som helst råka ut för en arbetsskada på sin arbetsplats – restaurang eller kontor, till exempel – och sitter där utsliten, utan att någon på arbetsmarknaden vill ha en. Då är det väl väldigt bra att ett ställe som Samhall finns!

Samhall i Värmland, och inte minst dess personal på Ikea, borde få en stor eloge. Utan dem skulle det stora möbelvaruhuset förmodligen inte alls ha varit lika välbesökt: att vara trevlig, artig, hjälpsam och duktig samt därtill ha glimten i öga – det är egenskaper som man kommer långt med!

Vi har förresten även köpt NWT under semestern – en tidning med en bra mix av allt, men med lite för lite sommarpyssel...

Maj & Bo Ohlsson

 

Min fru och jag har även besökt det stora möbelvaruhuset Ikea några gånger under semestern, och vi både vill och hoppas att ledningen och den ordinarie personalen där inser vilka guldgruvor som har anlitats för att sköta om städningen av varuhuset, så att dess får välförtjänt uppskattning.

Städningen sköts av Samhall, som åtminstone tidigare har haft lite av en ful stämpel på sig, men nu tycker vi att det är dags att den tas bort!

En vacker dag kan vem som helst råka ut för en arbetsskada på sin arbetsplats – restaurang eller kontor, till exempel – och sitter där utsliten, utan att någon på arbetsmarknaden vill ha en. Då är det väl väldigt bra att ett ställe som Samhall finns!

Samhall i Värmland, och inte minst dess personal på Ikea, borde få en stor eloge. Utan dem skulle det stora möbelvaruhuset förmodligen inte alls ha varit lika välbesökt: att vara trevlig, artig, hjälpsam och duktig samt därtill ha glimten i öga – det är egenskaper som man kommer långt med!

Vi har förresten även köpt NWT under semestern – en tidning med en bra mix av allt, men med lite för lite sommarpyssel...

Maj & Bo Ohlsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.