2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

Orrholmen lämpar sig som rastgård

HUNDAR:

En hundrastgård på Orrholmen är vad storpudeln Sigge önskar sig i födelsedagspresent på sin femårsdag. Han håller med både Tilda (NWT 19/7) och Freja (26/7) om att det behövs.

Karlstads kommun kontrar med kostnader för underhåll... Vad då för underhåll? Hundägare har ansvar och plockar upp efter sina hundar – de som inte gör det går nog inte heller till en hundrastgård. Staketet behöver väl inte underhållas de närmaste 20 åren, för hundarna som leker där brottar nog inte ner det – och inte hundägarna heller...

Ja till hundrastgård, och helst på Orrholmen – här finns jättegott om plats!

Ingella Arwidsson

En hundrastgård på Orrholmen är vad storpudeln Sigge önskar sig i födelsedagspresent på sin femårsdag. Han håller med både Tilda (NWT 19/7) och Freja (26/7) om att det behövs.

Karlstads kommun kontrar med kostnader för underhåll... Vad då för underhåll? Hundägare har ansvar och plockar upp efter sina hundar – de som inte gör det går nog inte heller till en hundrastgård. Staketet behöver väl inte underhållas de närmaste 20 åren, för hundarna som leker där brottar nog inte ner det – och inte hundägarna heller...

Ja till hundrastgård, och helst på Orrholmen – här finns jättegott om plats!

Ingella Arwidsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.