2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

First Camp Last Camp

FÖRFALL:

När man besöker Skutberget förvånas man över hur förfallet området är: bänkarna är trasiga och nergrisade, och avfall av olika slag har nu legat spritt över fältet, som tidigare var välskött och inbjudande för oss Karlstadsbor.

Man blir nästan gråtfärdig över att se misskötseln!

First Camp är fel namn, det borde bytas till Last Camp!

Naturvän

När man besöker Skutberget förvånas man över hur förfallet området är: bänkarna är trasiga och nergrisade, och avfall av olika slag har nu legat spritt över fältet, som tidigare var välskött och inbjudande för oss Karlstadsbor.

Man blir nästan gråtfärdig över att se misskötseln!

First Camp är fel namn, det borde bytas till Last Camp!

Naturvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.