2016-08-01 06:00

2016-08-01 06:00

Bensin, diesel, glädje, sol och värme

SOMMARNÖJEN:

Det verkar snart inte finnas någon över 55 år som tål musik, bensin- diesellukt eller glada ungdomar. Själva har de väl aldrig varit unga eller haft en trevlig afton i sommarvärmen...

Men det måste väl vara bättre att vara ute i solen på sommaren än att sitta vid en dator eller tv. Och tyvärr är det likadant i många städer. Dessutom tror jag mig veta att det inte alls är varje kväll och natt som det väsnas.

Sommaren är kort!

Margareta Engström Friberg

Det verkar snart inte finnas någon över 55 år som tål musik, bensin- diesellukt eller glada ungdomar. Själva har de väl aldrig varit unga eller haft en trevlig afton i sommarvärmen...

Men det måste väl vara bättre att vara ute i solen på sommaren än att sitta vid en dator eller tv. Och tyvärr är det likadant i många städer. Dessutom tror jag mig veta att det inte alls är varje kväll och natt som det väsnas.

Sommaren är kort!

Margareta Engström Friberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.