2016-07-30 06:00

2016-07-30 06:00

Oroar sig för förskolebarn

HAMMARÖ:

Jag läste insändaren av signaturen Hammaröbo (NWT 26/7) och håller fullständigt med om det som stod där.

Men jag vill tillägga att bara några meter från de hårt kriminella ungdomarna på Klarälvsgården utslussningsavdelning, bedriver Hammarö kommun förskoleverksamhet. Jag undrar om föräldrarna till förskolebarnen vet vilka brott ungdomarna har begått och hur stor återfallsrisken är. Det känns som om det inte bara är de ensamkommande flyktingbarn som är i farozonen.

Ja, hur tänkte kommunen här...?

B J

Jag läste insändaren av signaturen Hammaröbo (NWT 26/7) och håller fullständigt med om det som stod där.

Men jag vill tillägga att bara några meter från de hårt kriminella ungdomarna på Klarälvsgården utslussningsavdelning, bedriver Hammarö kommun förskoleverksamhet. Jag undrar om föräldrarna till förskolebarnen vet vilka brott ungdomarna har begått och hur stor återfallsrisken är. Det känns som om det inte bara är de ensamkommande flyktingbarn som är i farozonen.

Ja, hur tänkte kommunen här...?

B J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.