2016-07-20 06:00

2016-07-20 06:00

Centrum städas fyra dagar i veckan

KARLSTAD:

Svar till ”Tycker en som bryr sig”, NWT 16/7.

Kommunen ansvarar för att städa gator, torg och parker i Karlstad. Många besökare kommer till centrala Karlstad och det är också här som flest människor rör sig. Vi vill förstås att vår stad ska var så ren och snygg som möjligt och lägger också stora resurser på det. Karlstads centrum städas fyra dagar i veckan, och det handlar bland annat om att vi sopar gator, rensar dagvattenbrunnar, tömmer papperskorgar och bekämpar ogräs.Som exempel töms de 450 papperskorgarna vi har i centrala Karlstad dagligen mellan 1 maj och 30 oktober. Vi tar gärna emot synpunkter och förslag på hur vi kan förbättra vår service, direkt via webben eller via Kontaktcenter.

Stefan Björkman

produktionsplanerare på teknik- och fastighetsförvaltningen, Karlstads kommun

Kommunen ansvarar för att städa gator, torg och parker i Karlstad. Många besökare kommer till centrala Karlstad och det är också här som flest människor rör sig. Vi vill förstås att vår stad ska var så ren och snygg som möjligt och lägger också stora resurser på det. Karlstads centrum städas fyra dagar i veckan, och det handlar bland annat om att vi sopar gator, rensar dagvattenbrunnar, tömmer papperskorgar och bekämpar ogräs.Som exempel töms de 450 papperskorgarna vi har i centrala Karlstad dagligen mellan 1 maj och 30 oktober. Vi tar gärna emot synpunkter och förslag på hur vi kan förbättra vår service, direkt via webben eller via Kontaktcenter.

Stefan Björkman

produktionsplanerare på teknik- och fastighetsförvaltningen, Karlstads kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.