2016-07-19 06:00

2016-07-19 06:00

Ta bort önskescheman

Sjukvård

Jag har läst nästan alla insändare om att det är svårt att få sjuksköterskor att jobba på obekväma tider.

Men det verkar utifrån sett som att det bara är de unga nya sjuksköterskorna som klagar och ändå verkar inte arbetsmoral vara något de får lära sig i skolan. En idé är att ta bort önskescheman som förekommer på många arbetsplatser.

Det kan heller inte vara roligt för de äldre erfarna sjuksköterskorna att se dem som kommer direkt från skolan få samma lön som dom har kämpat sig till genom många års arbete.

45 år i Liv

 

Men det verkar utifrån sett som att det bara är de unga nya sjuksköterskorna som klagar och ändå verkar inte arbetsmoral vara något de får lära sig i skolan. En idé är att ta bort önskescheman som förekommer på många arbetsplatser.

Det kan heller inte vara roligt för de äldre erfarna sjuksköterskorna att se dem som kommer direkt från skolan få samma lön som dom har kämpat sig till genom många års arbete.

45 år i Liv

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.