2016-07-15 06:00

2016-07-15 06:00

Vi tryggar framtiden för Sjukhuset i Arvika

SJUKVÅRD

Svar till Nordmarkens Näringsliv 27/6

Vi är överens i ambitionen om att trygga framtiden för Sjukhuset i Arvika.

För att fortsatt kunna erbjuda en god och patientsäker vård vid sjukhuset har vi föreslagit en rad åtgärder för verksamheten. Detta innebär inte att vi kommer att ta bort några kirurger, däremot vill vi utnyttja våra resurser på andra sätt.

Det är i sammanhanget viktigt att förtydliga att patienter som drabbas av svåra trauman redan i dag transporteras direkt till Centralsjukhuset i Karlstad, eller i vissa fall till andra enheter utanför länet.

Våra invånare ska känna sig trygga i att de blir väl omhändertagna på Sjukhuset i Arvika dygnet runt, året om.

Tobias Kjellberg

Hälso- och sjukvårdschef

Vi är överens i ambitionen om att trygga framtiden för Sjukhuset i Arvika.

För att fortsatt kunna erbjuda en god och patientsäker vård vid sjukhuset har vi föreslagit en rad åtgärder för verksamheten. Detta innebär inte att vi kommer att ta bort några kirurger, däremot vill vi utnyttja våra resurser på andra sätt.

Det är i sammanhanget viktigt att förtydliga att patienter som drabbas av svåra trauman redan i dag transporteras direkt till Centralsjukhuset i Karlstad, eller i vissa fall till andra enheter utanför länet.

Våra invånare ska känna sig trygga i att de blir väl omhändertagna på Sjukhuset i Arvika dygnet runt, året om.

Tobias Kjellberg

Hälso- och sjukvårdschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.