2016-07-14 06:00

2016-07-14 06:00

Ni nedvärderar personalen

LANDSTINGET

Att vi har en totalt verklighetsfrånvänd ledning i landstinget tvekar väl varken patienter eller personal längre på.

Dessa sitter på fina ”minneslunden” och konstruerar meningar som jobba smartare, springa fortare, effektivisera och så vidare. Är det verkligen detta ni är anställda för med topplöner? Ni nedvärderar personalen med dessa uttalanden. Vi kan inte längre springa fortare och vi har bara två ben två händer oavsett vad ni tycker om detta.

Vi bjuder på våra raster nästan dagligen, för vi kan inte som ni lägga bort våra patienter och gå på restaurang som ni dagligen gör med era pärmar. Det är nämligen levande människor som vi vårdar och dessa kan man inte sätta på paus.

Ett tips vore att ni själva jobbar någon månad för att förstå verkligheten, för på era lugna fina kontor bedrivs ingen vård. Snart har ni ingen personal som vill jobba. i unnar oss inte ens en juste lön och min fråga är vad gör ni då?

Sliten uska

 

Dessa sitter på fina ”minneslunden” och konstruerar meningar som jobba smartare, springa fortare, effektivisera och så vidare. Är det verkligen detta ni är anställda för med topplöner? Ni nedvärderar personalen med dessa uttalanden. Vi kan inte längre springa fortare och vi har bara två ben två händer oavsett vad ni tycker om detta.

Vi bjuder på våra raster nästan dagligen, för vi kan inte som ni lägga bort våra patienter och gå på restaurang som ni dagligen gör med era pärmar. Det är nämligen levande människor som vi vårdar och dessa kan man inte sätta på paus.

Ett tips vore att ni själva jobbar någon månad för att förstå verkligheten, för på era lugna fina kontor bedrivs ingen vård. Snart har ni ingen personal som vill jobba. i unnar oss inte ens en juste lön och min fråga är vad gör ni då?

Sliten uska

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.