2016-07-13 06:00

2016-07-13 06:00

Dåligt med ställplatser för husbilar

INSÄNDARE: HUsbilar

Apropå signaturen BH:s insändare 12/7.

Jag håller fullständigt med vad gäller tillgång till husbilsparkering i Karlstad. Det finns så många möjliga platser att ordna ställplatser på i vår vattenrika stad men politikerna vill tydligen inte ha husbilar centralt. Vem vill bo på Norrstrand där det finns ställplatser, långt från centrum och långt från sjöutsikt!! Som husbilsägare vill man bo sjönära och det finns det gott om plats för om man vill. Det byggs ju mängder av vattennära boenden så intresset för att bo vid vatten är stort för såväl husbilsturister som fastboende.

Husbilsturist

Jag håller fullständigt med vad gäller tillgång till husbilsparkering i Karlstad. Det finns så många möjliga platser att ordna ställplatser på i vår vattenrika stad men politikerna vill tydligen inte ha husbilar centralt. Vem vill bo på Norrstrand där det finns ställplatser, långt från centrum och långt från sjöutsikt!! Som husbilsägare vill man bo sjönära och det finns det gott om plats för om man vill. Det byggs ju mängder av vattennära boenden så intresset för att bo vid vatten är stort för såväl husbilsturister som fastboende.

Husbilsturist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.