2016-07-12 11:52

2016-07-12 11:52

Öltältet förstörde i Ransäter

BÄLGSPEL

Vilken besvikelse! Åkte till Ransäter för att gå runt och lyssna på bälgspel. Varför måste den höga skräniga musiken från öltältet förstöra hela nöjet, kanske för fler än mej. Jag förstår att öltältet är prio ett, en kassako, som flyttat in i finrummet. Musiken från öltältet kunde ju ha haft en mycket lägre volym den tog över allt, tyvärr. Det var inte detta jag betalade för att höra! Kan jag få pengarna tillbaka?

Ölspel vid landsvägskanten

Vilken besvikelse! Åkte till Ransäter för att gå runt och lyssna på bälgspel. Varför måste den höga skräniga musiken från öltältet förstöra hela nöjet, kanske för fler än mej. Jag förstår att öltältet är prio ett, en kassako, som flyttat in i finrummet. Musiken från öltältet kunde ju ha haft en mycket lägre volym den tog över allt, tyvärr. Det var inte detta jag betalade för att höra! Kan jag få pengarna tillbaka?

Ölspel vid landsvägskanten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.