2016-07-04 11:40

2016-07-04 11:40

Roligt med Putte i Parken

INSÄNDARE: Äntligen är PiP tillbaka!

Det är så roligt att Karlstad är med och ordnar denna gratisfestival i år igen. En riktig folkfest, där alla kan och får vara med.

Det är välordnat, det är gratis, du kan till och med åka buss gratis till festivalen. Artistutbudet är blandat, lokala artister varvas med mer kända artister, det finns något för alla. Ljudet kan ibland vara högt, för högt för vissa, men vad gör väl det? Tre dagar av 365 tror jag de flesta klarar av. Det finns ju öronproppar annars... Tack Karlstad och PiP för årets festival, hoppas ni kommer tillbaka nästa år!

Charlie

 

Det är välordnat, det är gratis, du kan till och med åka buss gratis till festivalen. Artistutbudet är blandat, lokala artister varvas med mer kända artister, det finns något för alla. Ljudet kan ibland vara högt, för högt för vissa, men vad gör väl det? Tre dagar av 365 tror jag de flesta klarar av. Det finns ju öronproppar annars... Tack Karlstad och PiP för årets festival, hoppas ni kommer tillbaka nästa år!

Charlie

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.