2016-07-04 10:08

2016-07-04 10:08

Kommunen är inkompetent

Hertsöga:

Apropå den felaktiga hyresavtalsuppsägningen av HA:s lokal i Hertsöga.

Jag är ingen anhängare av HA. Jag tar, helt klart, avstånd till den illegala delen av deras verksamhet.

Det jag vill uppmärksamma är kommunens inkompetens. Att göra en inkorrekt uppsägning av ett hyresavtal är inte vad skattebetalande kommunalinnevånare rimligen ska behöva förvänta sig. Att driva en sådan fråga till högsta instans trots att ett uppenbart fel har begåtts är ren försnillning av skattemedel. Vad händer med ansvariga? Blir det kompetenshöjande utbildning eller utbyte till mer kvalificerad personal. För i nuläget är det ju otroligt osäkert om andra beslut som tas är korrekta och en sådan beslutsordning kan vi som kommunalinnevånare inte acceptera.

Skattebetalare

Apropå den felaktiga hyresavtalsuppsägningen av HA:s lokal i Hertsöga.

Jag är ingen anhängare av HA. Jag tar, helt klart, avstånd till den illegala delen av deras verksamhet.

Det jag vill uppmärksamma är kommunens inkompetens. Att göra en inkorrekt uppsägning av ett hyresavtal är inte vad skattebetalande kommunalinnevånare rimligen ska behöva förvänta sig. Att driva en sådan fråga till högsta instans trots att ett uppenbart fel har begåtts är ren försnillning av skattemedel. Vad händer med ansvariga? Blir det kompetenshöjande utbildning eller utbyte till mer kvalificerad personal. För i nuläget är det ju otroligt osäkert om andra beslut som tas är korrekta och en sådan beslutsordning kan vi som kommunalinnevånare inte acceptera.

Skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.