2016-07-04 10:15

2016-07-05 06:55

Gammal unken s-märkt syn

Storregioner

Tomas Ristes (S) uttalande i radion väcker ju frågan om han påstår att väljarna är ”dumma i huvudet” eller om Riste och hans kollegor sitter på information om regionsammanslagningen som vi väljare inte får ta del av? I övrigt stinker Ristes uttalande av gammal unken s-märkt syn på sina väljare; arrogans och nedlåtenhet, rösta fram oss och tig sedan. En folkomröstning om regionsammanslagningen är en självklarhet, oaktat att politikerna inte vill eftersom de vet resultatet: Ett rungande NEJ!

Palle Vestergaard

Wassdrågen

 

Tomas Ristes (S) uttalande i radion väcker ju frågan om han påstår att väljarna är ”dumma i huvudet” eller om Riste och hans kollegor sitter på information om regionsammanslagningen som vi väljare inte får ta del av? I övrigt stinker Ristes uttalande av gammal unken s-märkt syn på sina väljare; arrogans och nedlåtenhet, rösta fram oss och tig sedan. En folkomröstning om regionsammanslagningen är en självklarhet, oaktat att politikerna inte vill eftersom de vet resultatet: Ett rungande NEJ!

Palle Vestergaard

Wassdrågen

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.