2016-07-04 11:40

2016-07-04 11:40

En helg per år acceptabelt

INSÄNDARE: Karlstad

Jag blir mycket imponerad av hur du haft tid att åka runt och kolla ljudnivåer, hur du skaffat dig koll på vad människor i Karlstad gör just nu och vad olika människor anser om musiken som spelas.

Måste dock säga att det verkar en aning överdrivet. Jag har vistas på olika platser i staden utan att uppleva det du beskriver och har dessutom varit inlagd på sjukhuset utan något basdunkande när fönstren varit stängda. Jag tycker nog att vi, oavsett musiksmak, kan acceptera att Karlstad har en musikhelg för ungdomar och vuxna. Jag är dessutom ganska övertygad om att många av våra äldre tycker precis samma sak.

Sören Wäppling

Karlstad

Måste dock säga att det verkar en aning överdrivet. Jag har vistas på olika platser i staden utan att uppleva det du beskriver och har dessutom varit inlagd på sjukhuset utan något basdunkande när fönstren varit stängda. Jag tycker nog att vi, oavsett musiksmak, kan acceptera att Karlstad har en musikhelg för ungdomar och vuxna. Jag är dessutom ganska övertygad om att många av våra äldre tycker precis samma sak.

Sören Wäppling

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.