2016-07-01 15:32

2016-07-01 15:32

Varför ska vi gå söderut?

STORREGIONER

Om vi verkligen inte kan stå ensamma som län – varför då gå söderut? Värmland ligger mitt i stråket Oslo – Stockholm. Örebro har skött de stora hjärtoperationerna på ett fantastiskt sätt under lång tid. Till Uppsala går oftast helikoptern när det gäller andra allvarliga akuta saker i vår kropp. Detta har fungerat bra! För oss som inte har bil, är detta ”stråk” det bästa med bra buss-, tåg- och flygförbindelser. Jag hoppas på det bästa!

Gunnel

 

Om vi verkligen inte kan stå ensamma som län – varför då gå söderut? Värmland ligger mitt i stråket Oslo – Stockholm. Örebro har skött de stora hjärtoperationerna på ett fantastiskt sätt under lång tid. Till Uppsala går oftast helikoptern när det gäller andra allvarliga akuta saker i vår kropp. Detta har fungerat bra! För oss som inte har bil, är detta ”stråk” det bästa med bra buss-, tåg- och flygförbindelser. Jag hoppas på det bästa!

Gunnel

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.