2016-07-01 15:29

2016-07-01 15:29

Har inte glömt dräggen

UPPFOSTRAN

Svar till signaturen Vuxen men inte glömsk, NWT 30/6.

Nej, vi som var skötsamma under vår barndom och ungdomstid, vi glömmer inte hur de vi kallade drägg härjade, skrämde, störde och förstörde. Det är därför vi står upp och säger ifrån så som vi önskar att vuxenvärlden hade gjort för oss.

Vuxen som minns

Svar till signaturen Vuxen men inte glömsk, NWT 30/6.

Nej, vi som var skötsamma under vår barndom och ungdomstid, vi glömmer inte hur de vi kallade drägg härjade, skrämde, störde och förstörde. Det är därför vi står upp och säger ifrån så som vi önskar att vuxenvärlden hade gjort för oss.

Vuxen som minns

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.